Tuesday, January 25, 2011

Ehh.. lupa plak.. ada laaa aktiviti!



Yours truly
Mr Jihad

Abang2 yang Deft dengan Tones..

januari bukanlah bulan yang produktif buat aku. students cuti.. kawan2 semua sibuk nak kawen/dah kawen.. so takleh nak kacau diorang sangat. kurang beraktiviti selain daripada mengayuh jer laa.. bulan depan febuari.. bulan dinanti-nanti pasangan bercinta. sebab ada valentines day. v-day? apa baraaanngg... 14th febuari nanti i have something better to do.. ni ha...


yeap... aku nakgi tengok deftones!! akhirnya... setelah sekian lama.. chino moreno turun gak sini! diorang ni hero zaman remaja aku dan dulu, aku akui, aku memang chino wannabe. siap dengan baggy pants.. janggut, rambut.. semua nak sama jer.. (sebab aku sedar aku bukan pretty face dan i could never pull a boyband look) =p fingers crossed.. please please please... main laaa lagu Change(in the house of flies), Digital Bath, My Own Summer,  Passenger, Root, 7 Words, Hexagram (and the list goes on and on...)

Tuesday, January 4, 2011

The man your man could smell like..

okeh... skarang selain daripada maddox (the best page in the universe) and barney stinson.. old spice guy ni skarang dah masuk dalam 'my heroes' list... gempak! hahahahaha




Figure 1.1 And here's the parody version