Monday, May 30, 2011

Budak kecik bernama Taj...

Aku admit.. I'm not very good with kids. especially yang kecik2 dan yang tak faham bahasa lagi tu. susah nak communicate dan due to communication breakdown, aku selalu jadi benggang. aku dah ada 6 nephew/nieces, dia punya headache, perghh... of all anak2 sedara aku ni, skarang... yang seorang ni laa paling banyak hal dan juga benda sengal ngan aku.. si taj rasyad.


hal.. memang laa banyak. dia punya rengek.. aduh.. kecik2 pun dah pandai merajuk n all. bikin panas. tapi banyak jugak laaa benda2 sengal yang best/kelakar/pelik dengan budak ni. macam ituari kitaorang gi nilai. lalu laaa highway KL seremban tu. budak taj ni tak cakap fasih lagi. berbunyi tapi perkataan dan bunyi-bunyian yang tak make sense lah. waktu kitaorang on the way balik tu.. dia tgh berdiri and berceloteh laa dalam kereta. pastu waktu passing nilai memorial tu... tiba2 jerr dia berhenti cakap, toleh ke arah situ and waved dan cakap "daaaa..". akak aku dah ackap "ahhh.. sudah.. apa laaa plak budak ni gi babai ni". siang... so sebab tu lah ianya kelakar instead of jadi cuak.

tu satu hal... pastu ada satu kali plak time kitaorang balik dari shah alam ke putrajaya, aku beli cendol kat seksyen tujuh(tepi kilang dekat i-city) tu.. beli untuk semua orang laa.. dalam kereta dok elok2 pastu akak aku tegur, "apsal ngan si taj ni... dari tadi asyik senyum sorang2 saja... diam and sengih ja". orang tegur dia pun senyap dan senyum jer.. aku pun cam.. budak ni dok senyum sorang2 apa hal? high ke? and then it occured to us... akak aku yg bijak lagi penyayang tu gi share cendol dengan anak dia. yeap.. CENDOL PULUT TAPAI! confirmed! budak tu high dan tengah nampak some psychedelic things. sbb tu tersenyum sorang2. hahaha

so kalo ko ada anak sedara yang hyper sangat, sumbat jaa tapai... confirmed stoned! =D so that's it.. nephew aku si taj rasyad.. budak yang time kecik2 pun pernah tak sober!

Tuesday, May 10, 2011

Sex Ed Rocks!!!!

yeaaa.. yeaa.. aku tau of late aku selalu post video youtube. nak buat macam mana? banyak sangat hilarious clips of late/lagu2 yang best aku jumpa kat situ. so this one... sangat menarik... wajib tonton =p

Sunday, May 1, 2011

Psychosocial Baby!!!

inilah dia... justin bieber featuring slipknot... *finggers crossed harap satu hari nanti aku bleh tengok lagu ni live. hahahahahhahahahaha