Thursday, May 24, 2012

Politikus hampagas..

Vote kanan... kau kafir. vote kiri... pun kau kafir! encik-encik politicians skarang ni dah lebih kurang dengan budak2 darjah satu. "kau babi".. "kau laaa lagi babi". "mana ada... kau laaa betul2 babi".

kenapa laaaaa budak-budak ni yg tgh berebut nak jadi 'PEMIMPIN' negara aku?


percaya atau tidak

mereka semua SAMA!

yang di atas... sedap-sedap sukahati... yang kat bawah... komplen itu ini.

bila si POLAN kat bawah naik atas... dia pulak sedap-sedap bikin sukahati dia.


demokrasi dan pilihanraya adalah sukan memilih lahanat mana yang kau rela tahan and you can cope with. kau jahanam tapi tak kaco hidup aku directly... gua no hal. tapi kalo ko terpekik terlolong... macam orang tak bertamadun depan hidung aku. ko bleh blah!

Wednesday, May 9, 2012

Brofist!

Got this one from 9gag. yeahhh... its true!