Tuesday, 25 January 2011

Abang2 yang Deft dengan Tones..

januari bukanlah bulan yang produktif buat aku. students cuti.. kawan2 semua sibuk nak kawen/dah kawen.. so takleh nak kacau diorang sangat. kurang beraktiviti selain daripada mengayuh jer laa.. bulan depan febuari.. bulan dinanti-nanti pasangan bercinta. sebab ada valentines day. v-day? apa baraaanngg... 14th febuari nanti i have something better to do.. ni ha...


yeap... aku nakgi tengok deftones!! akhirnya... setelah sekian lama.. chino moreno turun gak sini! diorang ni hero zaman remaja aku dan dulu, aku akui, aku memang chino wannabe. siap dengan baggy pants.. janggut, rambut.. semua nak sama jer.. (sebab aku sedar aku bukan pretty face dan i could never pull a boyband look) =p fingers crossed.. please please please... main laaa lagu Change(in the house of flies), Digital Bath, My Own Summer,  Passenger, Root, 7 Words, Hexagram (and the list goes on and on...)

6 comments:

Nur Farhana Chao said...

Awak sedar kan yang awak bernasib baik saya sesungguhnya tak kisah awak nak pergi concert instead of bervalentine dengan saya? Apa lagi? Handbag satu meh. Ngee~

Azzam?? said...

*lari bersembunyi

hahahahah

Nur Farhana Chao said...

Manja, dah beli your ticket belum? Rancak je cerita nak pergi sekali ticket habis. ;))

Tasseri Enterprise said...

nice blog :)

jengok-jengok la blog saya

http://myuniquependrive.blogspot.com

Azzam?? said...

ticket abis, saya bakar KL Live tu... oihh oihh... sini takleh panggil manja ye! karate karang!

Nur Farhana Chao said...

Hahahahaha
Baiklah abang macho serupa Johnny Depp! -How's that? ;))