Thursday, May 24, 2012

Politikus hampagas..

Vote kanan... kau kafir. vote kiri... pun kau kafir! encik-encik politicians skarang ni dah lebih kurang dengan budak2 darjah satu. "kau babi".. "kau laaa lagi babi". "mana ada... kau laaa betul2 babi".

kenapa laaaaa budak-budak ni yg tgh berebut nak jadi 'PEMIMPIN' negara aku?


percaya atau tidak

mereka semua SAMA!

yang di atas... sedap-sedap sukahati... yang kat bawah... komplen itu ini.

bila si POLAN kat bawah naik atas... dia pulak sedap-sedap bikin sukahati dia.


demokrasi dan pilihanraya adalah sukan memilih lahanat mana yang kau rela tahan and you can cope with. kau jahanam tapi tak kaco hidup aku directly... gua no hal. tapi kalo ko terpekik terlolong... macam orang tak bertamadun depan hidung aku. ko bleh blah!

4 comments:

Anonymous said...

Realiti yg menjengkelkan...Apa nak buat? Pangkah ajelaaaa...pilihan yg tiada pilihan.
Drp,
WanLau

Awie Omar said...

Salam :D Baru sahaja follow blog ini.
Sangat menarik.
Harap sudi singgah ke blog saya
awieomar.blogspot.com

Minat "Battle Royale"?
Kalau minat, nak join tak segmen next top "Blogger musim 3"?

Mc Izzy said...

dulu kat Uitm aku undi syameer sbg MPP. sampai sekarang dia tak berapa nak kaya. kah2

Azzam?? said...

hahahahh... tu sbb syameer memang dilahirkan untuk tak akan kaya