Wednesday, 7 July 2010

Yang mana satu nii????

Kalo korang pompuan sibuk ngan handbags korang... coach lah.. LV lah... aigner.. gucci... prada... salvatore ferragamo lagi... us men.. ada benda lagi best. kitaorang ada messenger bags Timbuk2 (tibuktu lah.. bukan timbuk-timbuk!!) yang kitaorang bleh customize sendiri the design and even the material. nak ballistic nylon ke... vinyl ke yg berkilat ker.. corak2 ker.. cameo ke.. warna terang gelap... semua bleh dipilih. apa barang beg ribu riban tapi you have no say on it? ni panel choices dia...

So far 3 design ni memang aku dah suka kaw2... tapi aku cuma bleh beli satu jer (for the time being =p) so.. mana nak pilih ni?? -_- *spoiled by choices
dan ini plak design2 yang aku bikin tapi didnt make it to my final list. cantik2 gak laa.. tapi yang 3 di atas ni memang betul2 kena laa dengan jiwa aku. bawah ni kalau korang berkenan dan nak tengok range apa yg korang bleh buat dengan template yg diorang bagi.




16 comments:

Asma Kamarudin said...

azzam, the last one tu sangat best. neutrally exciting. cantikla...go for that one.
tapi kalau nk outstanding skit, yg red one. the white one i rasa mcm biasa je. my opinion la kan.
up to u actually, which one yg u first berkenan? u shud go with that.

Asma

Lein Nazir said...

yes, go for the brown one...is it brown?

Icky said...

well id say buy all 3, for diff occasions XDD

hana_lalalala said...

Color ape u suka? I say no2 n 3. Not really into no 1

Azzam?? said...

asma: yeapp... brown kinda cun gak. kaler yg sedap mata memandang

lein: bleh dikatakan brown gak arr...

ikki: harga dia satu 135usd.. nak beli 3? -_-

Azzam?? said...

hana: yg putih tu, material dia vinyl cam berkilat and a bit like rubber.. so tak kotor laa kot.. 2 and 3 eh?

Anonymous said...

Aku suka lain drp yg lain..yg merah itu nampak garang dan tech savvy skit...ala-ala accesories character2 StarWars.
Drp,
WanLau

hana_lalalala said...

i said no 2 coz i love white. but no 3 is nice as well.... neutral. and a bit common.

the decision is yours.

Anonymous said...

Azzam, 3 contoh tu ko yg design sndiri ka?
Atau ko pilih yg default?
Klau btol2 bleh design sndiri, bg aku mesti ada indidualistic features. Biar org lain kagum dgn creativity kita & be the trend setter rather then ikut arus fesyen semata.
Drp,
WanLau

Azzam?? said...

hana: i memang suka putih jgak. even my car is white. =D

design sendiri lerr babe... yg enam kat bawah tu pun aku design sendiri gak. tapi biasa laa.. spoilt by choices. ko try laa design gak.. klik link timbuk2 tu...

Anonymous said...

Azzam, mana ko dapat design style yg merah tu? Aku suka design tu tp X jumpa plak panel/icon nak pilih kat mana?
Drp,
WanLau (tgh gile design sndiri,tp mahal la plak)

Azzam?? said...

owhh... yg merah tu special edition. 10% puchase bagi kat RED to fight aids in africa. takde kat panel custom. =p

beda said...

weh, sape kate coach, LV sume takleh design sendiri?! ko hengat beg aku selama nih design tu bersepah pulak?! ko pegi tgk ade tak org pkai same dgn aku ke takk?! i chose my own canvas, colour and prints lah! tak npk ade name adeb cool kat beg aku?? HAHAHAHA
(sumpah tak tipu!) women's bags are wayyy cool! bluekk! :P

~ indah ~ said...

beda : ye ke? ko buat cane?

mr.azzam : yg 3rd tu lawa. tp for u, i think u'll go for 2nd, altho u seems to choose the 1st. hahaa

ade konfius lg x? hoho

iamirda said...

azzam, me like the choc tu. pic besar yg third. it's you! hehe

Anonymous said...

http://ww.rpinternational.org/home/tramadolonline/#10 tramadol dose bluelight - tramadol online consultation