Wednesday, 8 December 2010

Musim mengawan strikes back!

yeaa yeaaaa.. aku banyak bunyi bila ramai kawan2 aku dah melangkah alam seterusnya. i know.. nanti2 aku akan ada gf jugak. aku akan jadi macam diorang gak (kata mereka lah.. aku tak setuju with this one). tapi itu NANTI. lets focus on now ye? last weekend merangkap hari best friends aku kawen.. alah.. the one yg laki and pompuan tu dua2 kawan baik aku, then they're together sebab aku yang kenen kenen kan. wedding was superb. tapi my favorite would be gambar wedding diorang laa.. hasil sentuhan chot touch. taknak bagi link kat korang sebab nanti aku kawen aku nak pakai dia jugak. so taknak ramai sangat yang tau.. bweekkkkk =P

ok, ignore that.. gambar2 dia memang cantik arrr sebab si chot ni bukan wedding photographer. dia street. so sentuhan dia lain dari typical wedding photographer lah.. meh kita ushar sket.

 
 
 
 
 
Cheers for the loveliest couple ever (next to me and my future partner of course! =p)
Signing off!!

Photo by: Chot Touch
Asst: Larn Rai, Zuel Ridzuan, Din Saha & Fadhil
info: chot@chottouch.com

5 comments:

Deanne O'horror said...

chantek la pics above.. suka sgt kale2 camtu.. wonder how u ppl edit pics tu.. ngeee

Azzam?? said...

yeap i pun suka. of course laa banyak photoshopping involved tapi i like the creativity laa.. tak typical wedding pics sangat. =)

Deanne O'horror said...

betul2! me too.. sumtimes we go for difference.. i wish sumday dpt fotoshoot camni

Lein Nazir said...

terima kasih kerana kenen kan aku dgn a freak..... :p

Azzam?? said...

yeap.. something different ar.. btw gambar u pun menarik2 jgak.. sipa yg mengedit atau tukang amik gambar?

lein: babe.. aku tak boast yg record aku 100% menjadi pun. tapi okay apa. experience tu weihh.... hahahah =D