Wednesday, 8 December 2010

Bas.... sikal! Ho yeahhh~!


Apa khabar dunia! dah lama aku tak update pasal adventure basikal.. aritu aku kayuh kat Kiara and yes.. aku tergolek bayek punya. nak lagi best, aku tak pakai knee guard aku tu sebab dah bajet terer sangat. so, out of action gak laa for a while. and nak dijadikan cerita, balik tu... tayar depan basikal aku tu plak kena cilok. siot betul. kalo aku jumpa si lahabau yang mencilok tu, memang aku bubuh puaih puaih. dia ingat wheelset aku tu dua tiga ploh hinggit saja ka?

so.. setelah puas aku melayan musim mengawan kawan2.. i need to make a statement. need to show them that i can do something impulsive that they cant do (without a great deal of 'whoppin' from their gf, tunang or wife laaa hahahahah). alang alang tayar depan dah hilang.. aku pun buang tebiat dengan... BELI WHEELSET BARU DEPAN BLAKANG SKALI NGAN ROTOR NGAN TAYAR DAN JUGA SKALI DENGAN TUBE. wahahahahhahaha. puas ati!

dengan itu, marilah kita sama sama menonton 'barang' yang telah di'angkat'.


Figura 1.1 Louis garneau kesayangan
Figura 1.2 Hub depan gold
Figura 1.3 Rotor alligator gold dengan hub gold jugak!

Figura 1.4 Tayar panaracer fireXCpro dipasang pada rim TOKEN ROCKET
okeh kawan-kawan... di manakah hala tuju kayuhan kita seterusnya??

2 comments:

hana_lalalala said...

u dah turun berape kg no? i need to cycle too ok?

Azzam?? said...

jom lah.. bila nya u nak join ni?? =D