Monday, 24 August 2009

Daerah Sembilan...

korang nak tau apa itu kepuasan menonton wayang? semestinya wajib weiihh korang tengok District 9 arahan Peter jackson. orang tua tu memang pandai buat cerita yang engaging and berisi. set up cerita kat johanesburg, south africa... and kalo korang bleh fikir sendiri, korang tau lah kenapa setting tu yang dipilih. as usual.. aku takkan buat review.. seriously cerita ni mantap.. itu je yang aku nak cakap.. apa2 pun.. tengok sendiri dan kemudian berfikir lah ye?? jangan sangka yg ditindas tak boleh menindas yang lain.. sape yang human dan sape yg bukan?

3 comments:

hana_lalalala said...

awww u watched juga last last! so, who did u go with?

Azzam?? said...

yeaahh... watched it with sipi and all... tunggu u lama giler kot... =p

NaniGabriel. said...

permulaan agak membosankan. tp cara dia jadi alien mmg real! gempak cite ni.