Wednesday, 18 November 2009

Nak buat macam mana.. semua orang nak cari makan..

kau rasa kau lebih macho dengan kereta besar?? sila2 lah angkat satu.. tapi jangan laa sampai masa nak renew road tax, insuran, tukar tayar terkencit kencit korek duit sana sini

kau rasa kau layak dapat boyfriend kaya?? silakan... cilok laa sorang, tak hensem pun tak apa.. tapi jangan la sampai obvious sangat ko tergila-gila poket dia.. kaching~!!!

kau ada kawan, kau nak gebang?? di persilakan... tapi jangan lah gebang benda kau pun tak sure dan tak tau.. sebab kena dengan orang yg tau, tak ke sampah kau tu??

kau rasa kau hot?? kau cun atau comel?? flaunt it... silakan.. buatlah blog cerita kat semua orang... tapi jangan sampai kau sendiri loya tengok diri kau sudah la... (atau kau sedar ramai orang guna kau buat 'modal')

kau nak jadi raja dunia?? kau nak jadi the next hitler? tak ada masalah... silakan... tapi jangan kantoi yg ko tu gay kat semua askar2 kau yang ganas tu sudah lah... hilang credibility sebagai pemerintah kuku besi tahap kejam.

kau ada boyfriend, kau nak curang?? kau nak main kayu tiga?? kayu lapan?? sila sila lah... tapi jangan laa bodoh sangat sampai kantoi tercirit-cirit... jangan sampai kawan2 loya tengok ko punya wayang

pandai-pandai lahh cover... semua orang mau cari makan.. respect bukan bleh dijual beli.. jangan sampai orang meluat bila kau asyik terkengkang kencing berdiri kat sana sini... sila guna tandas macam ini...

Figura 1.1 The do's and the dont's while taking a leak

p/s:- kalau kau cover tapi benda tu obvious gak... nasib kau laa labu..

5 comments:

Anonymous said...

aku sgt suka entry kau yg ni. absolutely makes a lot of sense...straight to the point!

hana_lalalala said...

suka entry ni juga!!! i agree with u!!

gambar tu funny la..

pic no 5 tu, my god, u guys buat cam tu ke? ahahhahahaha

Icky said...

ni mesti ade pape terjadi ni, hahaha

Azzam?? said...

mana ada apa2 terjadi laa... ini namanya sharing my wisdom. hahahaha

azzam = master qui qon jin

Phynaz said...

i sent an email invite, but it seems like you haven't received it. sure you sent me the right email? reply at my blog comment :)