Saturday, 14 November 2009

Oh Kucing!!

korang pernah tak... sekali tu macam ada sekor kucing kat tepi jalan. then ko kasik laa makan sket, kesian... pastu... kucing tu stok ikut ko ke mana2 eh... well.. if u planned and wanted a cat it's okay laa... tapi bila kucing tu plak menyendeng-nyendeng terlebih lebih.. adehhh... aku dah bagi makan tu pun da besaq tuah dah la... ni dok sendeng-sendeng lebih.. apa lagi yang kau nak?? nak tendang, kesian... tapi bila ko melangkah, dia nak sendeng gak and kadang2 tersilang between kaki ko and ko pun nyaris2 tersendong. apa korang akan buat?? aku memang malas dowh kucing2 camni... nak sepak terajang, aku tak sampai ati... tapi satu teknik yang sangat berkesan would be, distract the cat ngan food or something... kemudia lari laju2... wahahahhaha tinggalkan dia... biarlah dia mengiau macam mana sekali pun... ko pekakkan je telinga.. yang penting kaki ko bebas..

this may sound selfish.. but duh~~ kucing jerrr kot... kalo orang pun aku buat benda yang sama... muahahahhaha rilex larr.. mungkin satu hari nanti MBSA or DBKL akan kutip kucing2 tu dan hantar kat SPS errr.. SPSS?? oh shit, tu nama software untuk buat academic researh! =p apa eh nama center yg diorang amik kucing jalanan kemudian jual kat orang mahal2 tu?? aahh lenjan saja lah!! dan di sana(SPSS?) mungkin dengan kesendengan kucing tersebut akan ada orang berkenan untuk beli dan buat pet.. aku dah ada 2 ekor kucing kat rumah... so... no more room bebeh!! cat food, cat puke(babi kau tun jean, ko muntah kat kasut macbeth aku!!!), cat shit... dah cukup dah untuk aku handle... lagipun bukan sebarangan kucing bleh jadi kucing aku dowwww... i got taste okayy.. i got taste... miahahahaha

stray cats kat blakang umah aku banyak... selalu aku campak leftovers makanan kat diorang.. laju jerrr sambar... tapi takde sendeng2 ni haa... siap lari lagi kalo aku gi dekat... ini laa dia space!! mutual understanding punya... tak payah aku nak tendang2 haa... jangan sampai orang dah tendang baru nak faham.. =) alikisahnya kucing... dedikasi untuk dua ekor kelabu putih dalam hidup aku... 'Two Face" dan "Tun Jean", penyambut aku pulang tak kira 3am kerr.. 5 am kerr... takder laa aku kecut perut time bukak pintu rumah takut nampak benda bukan2... =p hahahaha nak tengok gambar diorang?? takde!!! men's love... implied! hahahahaha



Daripada aku letak gambar kucing sebagai hiasan baik aku letak video lagu yang lazat. btw.. kat office aku ada awek sebijik macam awek dalam video ni doww... serioussss sumpah tak tipu... stok orang kazakhstan and nama jenis ada huruf V punya... macam Strahovski tu haa... (p/s:- ko tatau siapa itu strahovski.. sila keluar dari blog aku skarang!!)

4 comments:

Icky said...

oh awek, jgnlah nangis XD yahahahahah!

Azzam?? said...

lancau... gahahahha

hana_lalalala said...

SPCA!!!

hahhaha funny SPSS plak.

hana_lalalala said...

tak baca ke i tulis ni?

You may be wondering, "Why is the cam-whore not in any of the pictures?". Well, that's because I was the camera woman. My pictures are in other people's camera. I will grab from them soon!