Tuesday, 24 November 2009

Meet the people...


Botak Mat

Kuasa: 500 000 hp

Keistimewaan: Pergerakan jari yang boleh mencecah Mach 5 (5 kali kelajuan bunyi) dan tengkorak titanium

Jurus Maut: Hikmat naga berkejaran di padang licin

Kelemahan: Makanan pedas yang mampu membuat kepalanya menangis


The Immigrant

Kuasa: 4 Jam (yang selebihnya kena tidur)

Keistimewaan: Mampu menduplicatekan diri dengan menggunakan bangla-bangla rumah depan dan rambut dawai yang bertindak sebagai absorber kepada tengkorak kepalanya yang tak ada isi

Jurus Maut: Final Macha Form... Seribu rambut pulang ke asal!!

Kelemahan: Anggota RELA (phobia di kejar sewaktu nak masuk nagara ni dulu) dan PENGKID



Kraken

Kuasa: 1000 perkataan/saat

Keistimewaan: Juara debat edisi drop-mengdrop tanpa kalah 22 tahun berturut-turut. Mampu mem'bakar' manusia tanpa berlu menggerakkan anggota badan.

Jurus Maut: Hujah Neraka dan MM M M MMMONSTER KILL!

Kelemahan: Sebarang bentuk serangan fizikal


Paehnosaurus Rex

Kuasa: 1.68 tan metrik

Keistimewaan: Walaupun dalam kategori makhluk pra sejarah, dia mempunyai pengetahuan am yang luas, kira brader serba tahu la... dan of course, expert dalam wrestling dan sumo

Jurus Maut: Tities Destroyer (sumpah kau tak mau rasa serangan ni doww!)

Kelemahan: Pernah dihantar ke rehab kerana addiction yang kronik dengan game facebook, internet dan makan


Kamen Rider Jihad

Kuasa: 3 giga joules tenaga

Keistimewaan: Mampu meng'override'kan kuasa dalaman diri untuk mengharungi cabaran2 yang perlu ditempuhi untuk lebih 24jam tanpa henti

Jurus Maut: KK K KKamen Ride... Riderrr Kick!!

Kelemahan: Kamen driver auto shutdown bila sampai limit dan terus pengsan serta sappy indonesian songs esp. sheila on7


Bo 'Shebby the Pundit' Teng

Kuasa: 1 mega decibel kuasa jeritan tengok bola

Kelebihan: Hentakan stick drum Sun Wukong yg menggegarkan dan mempunyai gerai rehat dan rawat untuk memulihkan tenaga dengan herba herba tradisional

Jurus Maut: Kuasa Asap Rikimaru!!

Kelemahan: Hujah-hujah anti perempuan oleh abang Korea

10 comments:

Icky said...

haha, muke time aku orgasma~!

Icky said...

kuasa paling best kerak dowh

Azzam?? said...

ye laa tepat kot kerak nye profile tu... perasan tak, gambar boteng jerrr yg kacak kat sini?? sbb dia memang abg kacak dowwww... hahahaha

theroyalcrapster said...

WAHAHHAHAAHHAHA LAWAK GILA!!! TAK BOLE BELAH!!!!!

TaJuZZaMaN said...

hahahahaha.gambo ko bkn men smart eh?

Azzam?? said...

smart eh?? ko tengok laaa mata lalok tu... smart ke?? gambar ko laa kacak weihh... abg encem =p

hahahahahhaa

hana_lalalala said...

ni gang band ke?

Azzam?? said...

kalau paehnosaurus rex tu bleh main keyboard.. ye laa kot.. =D

Icky said...

paeh emcee la wey, mike shinoda

Koteru Daigo said...

aku xtakot pape la! (tgk kiri kanan ade rela ke x) ahahaha...