Thursday, 11 February 2010

Sumpah.. gambar tak justify the taste!

Office aku ada potluck chinese new year tadi... so semua orang bawak laa macam2 jenis makanan... yee sang ada.. iraqi food pun ada... macam2.. aku plak bawak ni...

jyyeaaahh... tom yam steamboat! aku masak on the spot.. serious giler mantul and FYI abis licin kena sapu dengan bebudak office.. aku ada ingredient lebih2 sket.. kawan2... apa kata weekend ni kita steamboat party kat rumah aku!! muahahahha

6 comments:

TaJuZZaMaN said...

nak...nak...

~ indah ~ said...

walau aku bukan kawan ko, aku tetap mau join!

nakkkk!!

Anonymous said...

Serious? Alamak! aku cuti balik JB la plak Raya Cina ni...
Drp:
WanLau

Azzam?? said...

weekend depan laa... CNY aku balik kampung! yippee!! hehehehe

hana_lalalala said...

mcm sedappp nyeeee. dah drool

Lein Nazir said...

wei asal ko xprnh masak utk aku?