Tuesday, 30 November 2010

Musim mengawan datang lagi...

busy... yeap aku memang busy. skarang adalah masa2 marking students work. malas betul.. dengan jawapan yang bukan2 dari students dan pelbagai variasi ejaan nama aku.. yes.. ianya kelakar... tapi at the same time sedikit menyampah. bukannya apa.. terasa effort mengajar diorang tu dah ke laut ke entah ke mana. dahla nama kita pun diorang tak ingat. okay enough of that. last two weeks aku naik ke KB to attend my friend's engagement. diorang berdua tu dah macam family dah for me.. meh kita tengok sket..


 sweet kan?? it was one great roadtrip from KL to KB and back.. time raya haji. dua kereta. and ni adalah krew2 yang terlibat...


jalan-jalan di KB was good tapi too bad sebab banyak restaurants tutup sempena raya haji.. so it was more to just lepak2 and then jalan gi pasar and all jer lah.bought sampin(samping) over there sebab weekend nanti aku akan jadi pengapit untuk my best friends' wedding.


aritu diorang engaged.. ni the wedding itself. best friends? sebab the bride and the groom are both my best friends.. and diorang kenal each other via yours truly. =D cant wait for that.

coming back to the trip.. balik tu kitaorang turun melalui cameron highlands and yes, it was a great experience. terrific scenery.. pit stops yang interesting and of course, great company. last weekend plak.. merupakan majlis pernikahan salah seorang ahli brotherhood.


yeap.. another one bites the dust. weddings... engagements here and there i tell you... memang hujung2 tahun ni musim mengawan! hahahahaha

aku? hahahahh lepak arrr babe...

6 comments:

Lein Nazir said...

jom lepak...budak sombong!

Anonymous said...

Banyak jugak jemputan mengawan yg tiba...yg jauh2 tu mmg malas nak layan.
Drp,
WanLau

Azzam?? said...

mana ada sombong lah... busy okay... bizi!!

Anonymous said...

Kesiannye ko busy...meh la keje kat USIM...tenaga pengajar Bhs Inggeris lelaki yg X sombong & berkarisma diperlukan.
Drp,
WanLau

oc said...

sure ke lepak dulu?

fxy said...

sanding kat Hall of Fame je la ko nanti.