Monday, 3 November 2008

Cuba click sini tengok..

Sebagai seorang warganegara Malaysia, seorang insan.. Sudah menjadi kewajipan aku untuk mempamerkan papan tanda ini untuk tatapan semua.

Figura 1.1 Dengar nasihat ye adik-adik dan kawan-kawan??

So amcam? Terasa inspired tak hari ni? xD muhahahaha

17 comments:

Hafriz said...

YESH!! Betoll tuh!

Violetz said...

arak n dadah je ke?
rokok?

=P~

Azzam?? said...

both: hehehehe... nasiha setakat yang mampu je lah kan?? rokok tu.. sendiri mau ingat laa.. =D

The Birdman said...

mcm kenal je signboard nih kehkehkeh. yg second item tu aku stuju, yang first tu aku x paham.

Azzam?? said...

yang first tu mmg la ko tak paham..
peminum professional!!

hana_lalalala said...

dah masuk dlm otak. haha

H&F said...

ada ditujukan kepada sesapa yg spesifik?

izfelani said...
This comment has been removed by the author.
izfelani said...
This comment has been removed by the author.
izfelani said...

*jangan sia-siakan usia muda anda*

jadi, org tue bole la amek dadah n minum sampai mabok?!muuaahahahaha..!

Azzam?? said...

hana: bagus.. i dah banyak membimbing u kan?? xD wahaha

hanef: takde.. se general papan tada yg dipamerkan.. begitu jugalah general nya post blog aku ni.. =D

izfelani: a'ah.. mungkin jugak tu.. so.. tunggu sampai tua dulu yaa?? =D muahahah

LIYANA said...

haaah...hisap rokok camne???huhu

Azzam?? said...

dah jawab soalan tu already lah... (-.-)

Rabiatul Adawiyah said...

jauhi la dosa

ape la

Azzam?? said...

"jauhilah dosa.. jangan sia-siakan usia muda anda."

giler tak kena ayat ni..

"jangan sia-sia kan usia muda anda.. buat dosa.. nanti taubat!"

xD wahahhahahaha

*kidding*

Violetz said...

Ha'ah kan..

Kira dah tua2 boleh laa amik
arak dan dadah kan?

"jangan sia-siakan usia muda anda"

dia kene specific lah..
usia muda tuh lingkungan brapa ye?

Hahaha.. =P~

To Adah:
Jauhi dosa? General sgt laa..
Citizen Malaysia x paham..
=D

Eg:
"Dilarang membuang sampah di kawasan ini"
Tapi kt signboard tuh laa penoh sampah..

"Dilarang menjaja di kawasan ini"
Tapi kt situlah penoh Stall2 ABC, laksa, mee n etc..

Daaa~

LiL DiNa said...

menarik + tertarik dgn ayat2 itu