Monday, 5 January 2009

Bila sangap dekat office..

Students semua tengah cuti.. sangap giler kat office okay.. bila sangap.. macam2 benda merepek lah yang start keluar. Inilah yang akan berlaku bila anda sekumpulan lecturer yg bosan dapat SLR camera.

Siri dera-dera students


Siri Ninja Konoha

Well... inilah jadinya..

Moral: Lecturer anda adalah manusia

credit to hafez, nani, nana lalat

15 comments:

hana_lalalala said...

hahhaa apelah korang.

redSeptember said...

macam buat gambar kepala dalam kotak tu arr?

gila creative arr....

respect!

Violetz said...

OMG...
Adakah lecturer-lecturer ku
juga begini?

Uish xleh byg, lagi2 yg lecturer2
yg super pms n slalu moody dlm
kelas.. Tibe2 melenting.. Hihi..

Hahahahaha... LOL

Anyway creative gila!

erykkun said...

kewll... nampaknye lecturer2 dibawah penoh dgn animasi tersendiri...

Atira. said...

are you guys really lecturers???

Azzam?? said...

hana: hehehe... biasa laaa hana...

redseptember: oihh... itu rahsia tu... modal cari makan.. mana bleh expose =p

violetz: well.. moral.. lecturer anda juga manusia.. bermacam ragam

ery: hehehe takde laa sesewel korang.. main dota ngan left4dead secara berleluasa kat atas tu..

atira: errr... yes?

fireangel said...

sengal ar korg..

Atira. said...

haha fun nya!

i've been wondering actually,

what course do you teach?
and where?

if you dont mind la.
;))

Azzam?? said...

fireangel: yeap.. tahap kesengalan kami mencapai tahap petala langit ke 7

atira: errr... saya mengajar bahasa inggeris di kolej swasta di cyberjaya yang berwarna hitam. =D

Atira. said...

limkokwing is it?

i was supposed to go there at first.
i had even registered and everything. but i dont know how i ended up in uia. xD

thats where i met my 'jagoh' friends. :P

Azzam?? said...

syhhh!!! keep it secret.. xD

good that u're in UIA... if not u wouldn't have met your jagoh friends and be as crazy as u're right now.

bulan. said...

ini sgt kelakar.
ape lah korg ni...

Azzam?? said...

well.. apa lagi... kami adalah manusia yang tgh sangap takde mende nak buat kat office lah.. xD

fxy said...

bawak mengucap a
sem baru nak start da ni

Azzam?? said...

hahahaha... takpe.. aku dah luluskan ko dah fyx.. tak ngajar kelas ko'lagi'
wahahahah