Thursday, 28 May 2009

status facebook lepas match champions league..



yaa kawan2... inilah dia kompilasi yang ditunggu-tunggu.. status facebook orang di pagi hari selepas tumpasnya manchester united.. credit to kebangangan ferguson dan ke 'glory hunter'an c.ronaldo the holy diver.. mari kita hayati, himpunan status2 facebook ini...

It takes more than just manchester united to win back2back champions league...

"My oh my....I wonder why the Man Utd fans are extremely quiet today?"

Glory glory what?? HAHA!!

glory glory naik lorry

Did you see Messi fly?What a header!

aku malas la nak cakap pasal benda dah lepas kan..tak guna kalo kita berkokok kuat tapi masuk gelanggang kalah..hahaha..kepada semua fan man u..takyah la nak sedih2 atau buat2 terkejut ngan kekalahan ini sebab barca mmg power pon season nih...bersyukur la sebab tak kena bantai 4-0 mcm bayern munich..hahahaha..viva barcelona!!!!

Pretty bubbles in the air....losing wit pride...congrats Barca...see u next season,Ahaks!

manc lost to a better team of the day...salute to the open play!

Viva Barca!!!!!!!!!!!!

take your cockiness and shove it...in your face man utd!


Damn!! FACK FACK!!! I fell asleep last nite and didnt watch the game. KALAH PLAK TU!!!... FACK FACK!!! (*edit loyal fan laaahh sangat?? hahahahha)

glory glory Barcelona!!!glory glory Barcelona!!!

usually doesn't care about the game that much but this time..Man U, so loongggg suckerss!! Yeah!

"I will never forget how the pint-sized Lionel Messi leaped into the air to head Barca 2-0 up against Man Utd. Sorry Man Utd.......!!!"

Congrats barca!!!good job eto'o..good job messi!

senyum sampai telinga tengok muka-muka merah pasukan merah dan peminat-peminatnya tu...


everybody.. how to spell manSHITster united??

Man Utd outplayed, outgunned and outclass by the Mighty Barcelona..... not often you see man utd play like boro.... =)

kadangkala kenyataan itu amat pahit untuk ditelan..tetapi kita sebagai insan harus tabah menghadapi hari2 yang mendatang..setiap kejadian ada hikmahnya..kita hanya merancang...terimalah bahawasanya bola itu bulat...to all red devils army..marilah kita sama2 pekakkan telinga...kalo bole tutup hp tuuuuuu....warghhhhhh!!!!!!!!!

Why the hell did you play Anderson??!!? Rooney on the right?? Ronaldo as centre forward??? Ko ingat ni Hull City ke Ferguson?? *sigh*

congrats man utd. u played well... the 1st 10 mins.

barca werent that impressive. We didnt play our usual game. Actually we played like shit. But well done for reaching d final. Its been a good season for us. Good effort and congrats barca. (*edit a shorty like messi jumping, heading over ferdinand... well u dont call that impressive ka??)

barca 2-0 i love u messi... mmuuaahhhhh glory barca huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

hehehehhe... itulah dia.. kompilasi status facebook yang saya jumpa.. silalah tambah kalo ada yang menarik.. yg bolded dan bersaiz besar tu.. yg aku suka arr.. =D akhir kata... bola tu bulat, dan sayangilah team anda walaupun mereka relagated.. xD

6 comments:

Hafriz said...

lol as a fan I'd say we deserved it. Agak bangang aa smlm

beda said...

beda likes this (Fb style bebeh)

Bluesinner said...

I love MU coz they have pretty boys in it.

Azzam?? said...

gahahahhaah...

Nurazam is loving it! (Facebook style jgk!)

Anonymous said...

wat's ur team?

Azzam?? said...

kedah darul aman... double treble.. man u bleh buat ke??