Monday, 1 December 2008

berfikir sejenak..

kadangkala... aku pun terfikir, adakah konsep 'ke-tuanan' melayu mempunya persamaan dengan konsep white-supremacy yang dipromote oleh ku klux klan (KKK) di america dulu. tolonglah jangan biar ia jadi macam tu.. lately, dengan macam2 isu haram itu haram ini bertikam lidah dengan human rights' activist.. aku harap ianya takkan melarat lah... chill dan dok diam2 sudahh.. orang-orang kat malaysia ni dah tak reti chill ke?? are u with me??

6 comments:

atira said...

yeap!
*agreed*

i think everyone is making a big deal about everything.
maybe nak bagi 'drama' sket kot.
lol.
chill sudey.

husni said...

lagi semat kalau kau eja camni "ke21an" ...

hihi! :P

opaq said...

me...!!...me...!!

(melompat2 sambil lambai tangan)

hana_lalalala said...

no comment

hafidzi said...

kalau diam je lama2 kena pijak kepala.
so it's better to fight for whatever we deserve

antusabun said...

Lebihkan sangat isu bangsa. Ulamak letak tepi.. tu yang sensitip tak bertempat tu...Orang kita bukan semuanya cerdik. Yang cerdik pulak nak bersuap kan?