Saturday, 13 June 2009

korang memang nak kena...

isnin nak submit marks for BOS(Board of studies) and baru tadi... aku baru dapat several assignments dari students... tadi ye.. final exam was held like 3 weeks ago.. and baru tadi ye dapat assignments diorang... like.. WTF!!!! aku faham laa kalo assignments sampai cam esok or lusa lepas final exam.. yee yeeee.. korang busy ngan other assignments and what not... yes.. aku faham.. dulu waktu aku seorang student pun kadang-kadang (kadang kadang ke eh?? =p) hantar lambat gak.. tapi tak pernah laaa sampai 3 weeks after finals.. korang gile ke ape?? adakah kerana aku terlalu baik ketika mengajar?? mungkinkah aku patut tukar approach aku.. hmmm perhaps.. macam pai mei dai kill bill??


Figura 1-1 Inilah diaa.. sifu Pai Mei

untuk me'refresh kan memori.. mungkin video ini dapat membantu...


atau.. mungkinkah aku patut gunakan approach yang lebih local.. should i just beat the crap out of them macam ong bak? the next person yang menghantar assignment sebegini lewat akan dijanjikan ini..


santapan tiger claw ala tony jaa.. see the hair.. sama kan?? so you can expect the same from me too!!

8 comments:

fxy said...

ala..
cam tak biasa plak bagi student fail

Azzam?? said...

hahahaha... testimoni dari 1st hand experience ke fiq?? xD

aku pass kan ko jugak apa lepas ko repeat =p

fxy said...

cibai
testimoni?

tapi takpe.
yang penting aku da pass

* p l i n k ! said...

Jadi je cold hearted macam Juida (dalam kelas je ok?).
Ada hantar, dapat markah.
Takde hantar, tak dapat markah.
Tapi pastikan ko pester diorang dengan 2, 3 panggilan tepon... Haha!

sejhok said...

cam tony jaa????xcukup panjang lg zam..

Azzam?? said...

hafez: juida dah quit lah.. hahaha

azman: tu laa ko dah lama tak jumpa aku dowh.. skarang dah sama panjang! xD

* p l i n k ! said...

Aku tau Juida dah quit, tp kalau buat style dia ala ala heartless mesti best. Tapi aku tak sanggup la..

hana_lalalala said...

kalau i, tak layan