Friday, 25 September 2009

Apa barang layan blog time raya??

sebab aku lebih rela layan

  1. kawan2 balik beraya, reunion, tayang kereta masing2... tayang henpon canggih manggih yg dibeli dengan wang lebih separuh duit gaji sendiri kat kedai mamak. best wooo...
  2. layan makan laa weiiii... gila apa raya tak layan makanan?? lontong.. settle! soto.. settle.. nasi tomato, settle! bihun sup? settle.. bihun goreng?? settle! laksa?? settle!!! rendah serunding ketupat lemang kuah kacang... takyah cerita arr..
  3. balik beraya setahun sekali.. jumpak balik mesti layan counter strike sampai ke pagi... kasih sayang disampaikan melalui pisau dan senapang, pom! pomm!! pomm!!
selamat hari raya weihh.. dah.. aku sibuk! esok2 aku dah balik KL kita jumpa lagi...

7 comments:

fxy said...

open house ko mana weh?
nak jugak merasa duit raya dari lecturer

hana_lalalala said...

saya pun layan blog. layan facebook. layan shopping kat malls. ahhaha

sebab saya tak balik kampung.

:p

Liyana said...

hahahaha..kelakar..eh dh lame aq xkomen kat cni...family aq,dua2 belah kat shah alam,so dr kecik smpai skang raya kat bandar..kampung tuh ape??keh222

Azzam?? said...

open house maybe next weekend laa fyx! nanti aku jemput laa jangan risau.. duit raya takde.. aku follow chinese style.. dah kawen baru bleh bagi ang pow! =p

kampung tu adalah syurga.. ko tak pernah hidu bau syurga ke?? kesian... xD hahahaha

fxy said...

kau mazhab chinese mana pakai ni?
chinese belum kawen la dpt ang pau

fxy said...

eh jap
lupa kau belum kawen
-.-

Anonymous said...

Genial brief and this mail helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.