Wednesday, 12 May 2010

A new love..

Aritu aku ada mention bout getting a new bike.. dah scout three favorites.. tapi in the end, aku dapatkan basikal lain.. sebab basikal ni kasi aku jatuh cinta at first sight. well... everybody, meet Cassey Louis (Louis Garneau: XC Casper PRO).

specs? korang check sendiri lah kat website.. all i know is she's one hell of a good ride for me. debut Cassey was a night cycle ngan budak2 section 4 shah alam, road. tapi the best one so far would be last sunday, mixed off and road dari section 8 ke setia alam, meru, dan bukit altantuya (puncak alam). the journey was roughly like this...

lebih kurang 50% off and 50% road... kitaorang redah segala bukit, ladang sawit, tanah perkuburan, kampung, dusun and the number of bikers ada dalam 20 people kot.. it was one great experience! looking forward for more adventure with Cassey =)

3 comments:

hana_lalalala said...

oh, u ke yg i nampak naik bike kat puncak alam tu??? hmmmm

Hafez Zahruddin said...

Apesal tetibe je suka berbasikal?
Tapi memang best pon, cuma aku tak ada masa yang senggang... Huhuhu.

(Minta ihsan dari tuan hamba, letak la link blog patik ni kat sini)

Azzam?? said...

u nampak ke?? hehehehe bangga.. =p