Sunday, 8 February 2009

Music Kita: Memperkenalkan... Killing others you are kind (K.O.Y.A.K.)

Benda alah ni sangat baru lagi... overn fresh! band ni baru je ditubuhkan dan salah sorang band member approach aku dan mintak pendapat pasal lagu diorang. aku pun masuk laaaa myspace diorang. without any expectations whatsoever. intro lagu agak emo dengan diselangi dialog sepasang kekasih bertelagah. pastu.. terus masuk riff berat eh.. takde belas kasihan langsung eh? dengan screamin' kaw2.. then mood terus tukar jadi emo balik.. and guess what? it's in malay. berbahasa melayu. akupun terus wtf... screamo melayu eh??? first time ye aku dengar screamo melayu. dan bila aku dengar balik betul2... screaming tu pun in malay.. this is a decent effort eh untuk kembangkan music local.. so guys.. harap bleh bagi support lah..


6 comments:

panggil aku sheh said...

k.o.y.a.k??
nk dengar???

Atira. said...

i'll check them out!

it's really good, having these fresh and new bands into the music industry.

Izo Candy said...

boleh layan la jugak.
kalau lenggok2 kan sikit part lalak tu mesti best


*tetibe aku

Azzam?? said...

owwhh... nanti aku bgtau vocalist diorang ye? nantikan full EP! aku mungggggkin akan tolong jual..
=D

Mc Izzy said...

hehe.aq pon dah dgr koyak.mmg koyak rabak telinga aq.

Its a decent effort i guess. Teruskan berkarya. aq sokong

Azzam?? said...

caya lah..
koyak rabak eh?