Tuesday, 1 June 2010

Tahan jer laa...

kalaulah takdir tu wujud dalam bentuk manusia... dah lama dah aku pi pukui dia! gahhahahaha

4 comments:

hana_lalalala said...

yessssss.... i sangat nak my wish come true, but fate is not on our side kan? or maybe not yet... entah. coz sometimes we dont know what we wish for is the best ke tak..

huhu T_T

so for the time being, tahan je laaaa. tu pun i dah tak tahu how long i kena tahan. all my lives, ive been patience. i nak happy mcm org lain juga..

:(

Anonymous said...

Kenapa kita perlu gembira mcm org lain? Gembira setiap masa, adakah itu mustahil? Menyesuaikan diri dlm setiap situasi adalah lbh penting drp asyik dok pikirkan soal nak gembira...sampai bila? Tepok da2 tanya...?

Azzam?? said...

gembira atau tak.. hidup mesti terus. and dalam kedalajan paling hebat pun.. kita boleh cari satu senyuman atau cari sebab ntuk tertawa. sebab our actions and our emotion is in our hands =)

Anonymous said...

Andaikan takdir itu wujud di tangan anda...patut anda pukui aje tangan anda itu sendiri. Gahhahah...sabar itu separuh dr...?
Sorry sbb lupa mention nama post kat atas...aku jugak.
Drp,
WanLau