Sunday, 22 March 2009

Panas udara belon pesta...

3.00am, masih kat mamak tengah makan nasi lemak ayam. baru jee balik dari kegilaan di sunburst, then satu suara berbunyi "weih.. japgi jom ar gerak gi hot air mende kat putajaya tu..". and just with that everybody was sold.. 6 something kitaorang gerak!

Figura 1.1 Aftereffect sunburst, akibat musibat pogo, mosh dan menyewel

Figura 1.2 Dari pukul 7 pagi kitaorang dah tercangak kat situ


Figura 1.3 Macam ni laa diorang naik kan belon tu...


Figura 1.4 Among the balloons.. cantik bukan?

Figura 1.5 Dua wanita terperangkap dalam jerat percintaan! hahaha

Figura 1.6 Mesti haiwan sebesar Nessy yg kentut dalam tasik untuk menghasilkan buih sebesar ini..

Figura 1.7 Bebola senaman untuk hamster

Figura 1.8 Lets go for a spin bebeh!

Figura 1.9 Sumpah aku takkan taruk hamster dalam bebola lagi dah.. bersepah dowh!

Figura 2.0 Sesenget belon yang dapat dilihat di belakang

Figura 2.1 Yippie! Sunday morning yang terisi..

Lokasi: Putrajaya
Masa yang dibazirkan: 6.00am - 11.30am
Picture credit: Mr Azman Sejhok Aziz

10 comments:

hana_lalalala said...

ah so u were here

Azzam?? said...

owwhhh... were you there??

fireangel said...

oo...x dtg kenduri lynn ko g sini ehhhh...

Azzam?? said...

aku gi situ hari ahad lahh... sabtu aku gi sunburst.. patut2 nak singgah kejap, tapi tak sempat xD

Atira. said...

you went to sunburst?
bestnya!!!

i was stuck doing drawings for my final presentation.

T______________T

ohh the hot air balloon festival seems fun gila!

Azzam?? said...

heheheh sunburst was crazy best giler okayy.. i start melompat dari pukul 4pm sampai 2am non stop!! kul 11 kaki cramp.. rehat jap.. pastu sambung balik eh?? heheheh

all the best for presentation..

atira.. since u'll be closing down your blog.. is there any other way we could stay in touch.. hey.. u're sooo one of my best'est blog friend.. =D

fireangel said...

cehh...ko gtau hana ko dtg..tipuuuuu...xnk kawan ko dah

fireangel said...

btw...nk tgk gamba lynn kawen g blog aku

Azzam?? said...

hahahaha... ironic laa plak.. =D
sorry laa.. aku memang da nak pergi.. tapi ada hal kat office.. aku kan kerja sampai kul 1... pastu da tak sempat.. aku kena gerak gi sunburst!

Anonymous said...

buy tramadol without rx buy tramadol online visa - tramadol online doctor