Monday, 9 March 2009

sekilas pandang... malam itu

Specimen 1.1: weihh.. aku nakgi genting esok.. ko nak join tak??
Specimen 1.2: errr.. Genting Highland??
Specimen 1.1: a'ah.. ko kan esok takde plan pa pe... ikut je lah kitaorang gi sana..
Specimen 1.2: errrr... takpelah babe.. aku tak rasa cam nakgi situ lah..
Specimen 1.1: apsal dowhh?? best apa.. kita main ride2.. enjoy.. and bleh laa ko pakai skarf kamen rider ko yg nak pakai2 tapi tak boleh tu...
Specimen 1.2: no lah.. i'll pass... aku kalo bleh takmo pijak bumi Genting tu...
Specimen 1.1: apsal?? ko tak suka Goh Tong ke?? dia dah arwah dah laa... *chuckles*
Specimen 1.2: aku takde isu lah ngan si Goh Tong tu.. just tempat tu aku tak suka..
Specimen 1.1: ok ok.. pa pe hal.. aku dah balik malam esok kita lepak ah..
---------------------------------------------

Specimen 1.1: *caller ringtone* hello.. babe..
Specimen 1.2: ahh.. hello.. wassap babe.. aku dalam movie ni. tengok Watchmen
Specimen 1.1: err.. nak mintak tolong ko ni.. kitaorang miss last train kat KL sentral. nak mintak tolong ni..
Specimen 1.2: owhh ye ke?? kang abis movie aku gi amik korang ye?
Specimen 1.1: okayh.. cantek ah.. thanks babe!
Specimen 1.2: okay.. no hal.. btw.. cerita Watchmen ni best!!
Specimen 1.1: ok ok.. nanti aku gi tengok ngan awek aku..

Moral

1- jangan ajak aku gi genting unless..
  • ko adalah awek aku yg sangat hot seperti kate beckinsale
Figura 1.1 nampak tak cahaya ibu/isteri mithali kat wajah dia?

  • ko bawak satu angkatan kawan2 cukup untuk memeriahkan majlis (busuk2 dua biji kereta penuh)
2- kalo ada apa2 masalah.. korang bleh mintak tolong aku, no hal!! xD

3- cerita Watchmen sangat best.. kamu patut pakai seluar.. pakai baju.. gi start kereta/motorsikal/beli ticket lrt atau bas and pergi tengok cerita tu kat wayang sekarang jugak!

15 comments:

.:nani:. said...

nombor satu..saya tahu mengapa! =D

nombor dua .. saya tahu awak akan tolong!

nombor tiga..kejap lagi say pegi tgk ya! =)

Anonymous said...

err *Watchmen...takde 'the'.

Azzam?? said...

nani: hahahahah... (untuk satu dan dua) tengok!! jangan tak tengok (untuk no tiga)

anonymous: jelmaan syed husni kah?? atau mungkin character secret baru yg aku belum unlock?? xD

hana_lalalala said...

kate beckinsale!!!!!! love her to the max!!! i love her in serendipity and click the most.

yes azzam, i agree, dia berlakon as a wife and a mom sgt hot!!!!!!!!!!!!!!

Azzam?? said...

waahahahah... saaaaaaaaangat hot okay.. if i were to have a wife... macam tu lah! amin!! xD

Anonymous said...

Azzam,ko mmg seorang yg berpegang pd janji,suka menolong kawan,lepak sama2...
Aku nak mintak tolong nih...bleh ka?
kat no 2 tuh: ko kata 'no hal' klau nak mintak tolong kan?
Toloooonnnnng lah PULAAAANNNNNkan DVD aku. Terima Kasih.
Drp:
U known lah...Hana pun tahu.

Azzam?? said...

aku sengaja pegang dvd ko lama2.. sbb kalo takde dvd tu.. mesti ko takkan ingat kat aku kan?? mesti ko diam dan buat hal sendiri kan?? wahahahahahah xD
one fine day.. aku akan bagi... nantikan... =p

nadxoxo said...

sedih sbb x dpt tgk watchmen smpi abes. tetibe kat klimaks semua bunyi jadi cam bunyi robot. pastu trus kuar wayang sbb bunyi tu kuat..boleh pening kepala. haha

syzn n her fragile heart said...

watchmen best eh?huhuhu i have lost touch with the movies T_T nanti nk marathon~

syzn n her fragile heart said...

btw kate beckinsale je?
how abt jessica alba or monica belluci??haha saje je nk tau :P

Azzam?? said...

kalo ms alba and ms belluci... the person.. bleh laa kot dating2.. tapi yg aku betul2 berkenan adalah watak beckinsale dalam cerita 'Click' tu.. haa... itulah wanita impian aku.. xD

Azzam?? said...

nadxoxo: apsal ada bunyi2 robot?? i dengar okay je... i paling suka fight scene awal2 tu... gaduh2 sambil lagu 'Unforgettable' kat background.. =D

hana_lalalala said...

jessica alba pun i sukaaaaaa.

but i agree with azzam. i like kate in 'click'. kalau i laki, i terpikat juga.

hahah

Azzam?? said...

yeaapp... semenjak cerita tu.. lagu linger dendangan the cranberries dah masuk kategori fav all time dah.. =D

di manakah kamu wahai kate beckinsale ku?? wahahahaha

Anonymous said...

Selera yg agak tinggi 'Kate Beckinsale' konon. Smlm aku layan 'Click' dgn wife,aku bitau dia:Azzam nak cari bini mcm character Kate dlm Click. Wife aku jwb:Dia pun bleh jd mcm Kate.Bila dipikir2kan,ada btol jugak apa yg wife aku ckp.Klau kita dah syg,tgh syg,akan syg,rasa disyg...mmg jd bahagia walaupun bukan dgn wanita idaman spjg zaman. Aku faham 'Kate' yg ko ber-iya2 kan tuh cuma 'kayu ukur' kpd impian ko mencari calon.GOOD LUCK Bro!